O młócie browarnianym wśród pasz

0
375
Rate this post

Świętokrzyskie to marka wśród pasz! Nasze pasze są prawdziwą chlubą całego województwa Świętokrzyskiego. Przez lata zaopatrywaliśmy w nie całe nasze województwo. Lokalna sława sprawiła, że także w innych regionach Polski zaczęło być o nas głośno. Dzięki temu możemy się obecnie pochwalić klientami z najdalszych zakątków Polski, zawsze życzliwie do nas nastawionych i niecierpliwie oczekujących nowych produktów wprowadzanych na rynek. Produkujemy młóto browarniane najwyższej jakości. Przeznaczone jest ono nie tylko do żywienia zwierząt hodowlanych. Coraz częściej ma także zastosowanie w przemyśle piekarskim. Chleb z dodatkiem młóta browarnianego smakuje nad wyraz wybornie, żaden wypiek nie jest w stanie zastąpić tego oryginalnego smaku oraz aromatu. Chleby z dodatkiem młóta są znacznie pożywniejsze od klasycznego, białego chleba. Wolniej też czerstwieją, więc dłużej można cieszyć ich świeżością. Efektowniej prezentują się na stołach i mają bardziej chrupiącą skórkę. Smakowanie takiego chleba to prawdziwa przyjemność.